ȘOCANT. O fată de 18 ani, hărțuită sexual în timp ce gonea cu 120 de km/oră!

O tânără, elevă la o școală de șoferi, își acuză instructorul de hărțuire sexuală. Fata mai avea puțin și intra într-un TIR, cu 120 de km/oră, din cauza avansurilor. Părinții fetei sunt revoltați și vor ca bărbatul să nu mai profeseze niciodată.

Mama Sorinei spune că fata acum face terapie, după ce instructorul de la școala de șoferi, un bărbat de 55 de ani din Băile Herculane, i-a făcut avansuri sexuale. Ba mai mult, a încălcat orice conduită sau etică profesională la serviciu și s-a plâns de viața lui sexuală, după care a început să o pipăie pe tânără în timp ce aceasta conducea!

„Noi am primit recomandarea de la niște prieteni de familie, dar ei au băieți. Vă dați seama că mi s-a urcat tensiunea și nu am putut dormi toată noaptea și acest bărbat, ca și când nu s-a întâmplat niciodată nimic, a venit a doua zi la noi să o ia la orele de condus pe fata mea. Pentru noi a fost un șoc! M-am interesat de acest instructor și am aflat că nu e la prima abatere, dar fetelor le este rușine să vorbească. Eu vreau dreptate, nu se poate întâmpla așa ceva! Fata mea a vrut să intre într-un TIR doar ca să scape din mâinile acestui instructor! Avea 120 de km/oră. Cum e posibil?! Acum spune că a avut o scăpare…”, ne-a povestit mama Sorinei.

Părinții fetei au depus plângere la Poliția din Mehadia, astfel că pe numele reclamatului s-a întocmit dosar penal pentru hărțuire sexuală, urmând ca să fie clarificată existența sau inexistența faptelor.