Minora violată, încredinţată bunicii

Minora violată de părinţi a intrat într-un program de reabilitare psihologică încă din luna ianuarie. Potrivit oficialilor de la Protecţia Copilului, în luna ianuarie a acestui an, unchiul fetei a sesizat instituţia că minora ar fi supusă unor abuzuri, dar şi poliţia.

Minora de 13 ani a fost încredinţată mamei după divorţ. Până în vară, fata a stat la bunică, după care s-a mutat pentru mai multă afecţiune alături de cea care a născut-o. Lucrurile însă, nu au stat chiar aşa. Asta pentru că cea care ar fi trebuit să o protejeze, o filma în timp ce era violată de tatăl său, după care vindea imaginile, ca să facă rost de bani.

„Din vară şi până în decembrie a stat alături de mama ei, recăsătorită între timp. În cursul lunii decembrie, fata a ajuns din nou la acasă la bunică, iar unchiul său a sesizat organele de anchetă că minora ar avea probleme”, a spus Virgil Popa, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin. În luna ianuarie, copilul a intrat într-un program de consiliere psihologică, iar instituţia care protejează minorii a iniţiat demersurile pentru instituirea măsurii plasamentului faţă de copil la bunica sa.

CITEȘTE ȘI: Fata de 13 ani şi-a şantajat tatăl vitreg să întreţină relaţii sexuale cu ea

Fetiţa abuzată are o soră
Minora de 12 ani mai are o soră, dar care provine din cea de a doua căsătorie a mamei sale, Carmen Munteanu, de 40 de ani. Micuţa stă la străbunica sa, bunica violatorului Adrian Munteanu, de 30 de ani. „Aceasta nu a permis accesul nostru la domiciliu, ca să o evaluăm, însă a spus că ne va contacta dacă fata are nevoie de ajutor”, a adăugat Virgil Popa. Purtătorul de cuvânt a mai precizat că acesta este al doilea caz din Caraş-Severin şi nu poate fi catalogat drept un fenomen. La fel de şocant a fost şi cazul „Monstrului Pedofil”, care abuza minore „agăţate” pe internet.

CITEȘTE ȘI: 360 de fişiere video cu fetiţa violată de părinţi

Părinţii perverşi, propuşi pentru arestare preventivă

Comments

  1. […] Minora violată, încredinţată bunicii Related Articles Share About Author Dani Stanciu […]

  2. […] Raporturile sexuale normale şi orale dintre cei trei, filmate de fiecare dată, au avut loc pentru prima dată în luna septembrie a anului trecut. Mai mult decât atât, bărbatul le-a povestit procurorilor că el şi soţia sa, cu zece ani mai în vârstă, sunt swingeri, mai exact, că obişnuiesc să facă schimb de parteneri pentru sex. Minora violată, încredinţată bunicii […]