ȘOCANT. Minoră de 16 ani, sechestrată și obligată să se prostitueze!

explo 1000x200

Polițiștii din Oravița au pus mâna la începutul săptămânii pe doi indivizi despre care aveau informații că au lipsit de libertate o minoră pe care au oferit-o pe piața de carne vie!

Cei doi bărbați sunt acuzați de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, proxenetism şi şantaj, pe numele lor fiind deja emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii orăvițeni i-au capturat luni pe cei doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din Oravița și Ciclova Română. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri magistrații Judecătoriei Oravița au dispus faţă de cei doi măsura arestării preventive. „În cursul lunii februarie, bărbatul de 25 de ani ar fi constrâns prin acte de violență, o minoră de 16 ani, din Ciuchici, să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane, în schimbul unor sume de bani”, au reținut organele de cercetare penală.

A fost ajutat de celălalt bărbat, care a supravegheat-o pe minoră pentru ca aceasta să nu părăsească locuința în care era ținută. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.

banner 970 x 250