ȘOCANT. Înjunghiat în gât, în plină stradă! Se zbate între viață și moarte la Reanimare

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un bărbat se luptă disperat pentru viață la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, după ce a fost înjunghiat de două ori în zona gâtului.

Se pare că bărbatul din Oțelu Roșu, aflat în stare de ebrietate, s-ar fi încăierat cu un amic. Acțiunea s-a petrecut în plină stradă în văzul trecătorilor. Omul venea de la pescuit și s-a mai certat cu alte două persoane până ce a dat de amicul său, care l-a tăiat cu o sticlă spartă.

Conform raportului preliminar al Poliției din Oțelu Roșu, în jurul orei 21.45 a fost primit apelul pe 112 despre faptul că un bărbat a fost tăiat în zona gâtului. Din primele cercetări, a rezultat faptul ca bărbatul de 42 de ani, în stare de ebrietate, a provocat scandal și a agresat două persoane aflate pe stradă, după care a trântit la pământ un bărbat de 56 de ani, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu un obiect contondent. Victima a fost transportată la Spitalul din Caransebeș, unde se zbate între viață și moarte, iar bărbatul care l-a înjunghiat se află în custodia Poliției.

promovare banner maxagro

Pacientul a fost internat pe secția de terapie intensivă, cu plagă înjunghiată în regiunea cervicală, lateral stâng, a fost stabilizat, iar următoarele 24 de ore sunt critice.

publicitate tmc 640