ȘOCANT. Înjunghiat în gât, în plină stradă! Se zbate între viață și moarte la Reanimare

Un bărbat se luptă disperat pentru viață la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, după ce a fost înjunghiat de două ori în zona gâtului.

Se pare că bărbatul din Oțelu Roșu, aflat în stare de ebrietate, s-ar fi încăierat cu un amic. Acțiunea s-a petrecut în plină stradă în văzul trecătorilor. Omul venea de la pescuit și s-a mai certat cu alte două persoane până ce a dat de amicul său, care l-a tăiat cu o sticlă spartă.

Conform raportului preliminar al Poliției din Oțelu Roșu, în jurul orei 21.45 a fost primit apelul pe 112 despre faptul că un bărbat a fost tăiat în zona gâtului. Din primele cercetări, a rezultat faptul ca bărbatul de 42 de ani, în stare de ebrietate, a provocat scandal și a agresat două persoane aflate pe stradă, după care a trântit la pământ un bărbat de 56 de ani, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu un obiect contondent. Victima a fost transportată la Spitalul din Caransebeș, unde se zbate între viață și moarte, iar bărbatul care l-a înjunghiat se află în custodia Poliției.

Pacientul a fost internat pe secția de terapie intensivă, cu plagă înjunghiată în regiunea cervicală, lateral stâng, a fost stabilizat, iar următoarele 24 de ore sunt critice.

banner 1000 x 100 hd