Super vibe la Open Air Festival! Peste 10.000 de oameni euforici, seara asta, pe aeroportul din Arad!

B.U.G. Mafia, Dirty Nano, Burak Yeter, DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Exile, Gojira & Planet H, Paul Damixie au bifat un start de neuitat, într-o călătorie memorabilă pe ritmuri de hip-hop, dar şi electronice, dar Aradul e pregătit pentru o nouă seară de super festival!

Numărul participanţilor la Arad Open Air, festival ajuns la cea de-a patra ediţie, creşte pe zi ce trece. În prima seară, 8.000 de oameni au creat o atmosferă incredibilă în fața unei scene cu artiști de top. A fost doar începutul. Astăzi se așteaptă cifre record, peste 10.000 de participanţi. Prima zi a festivalului și-a deschis porțile la ora 18.00, iar vibe-ul s-a simțit până după răsărit. Mâini ridicate, dans și multă pasiune. Călătoria muzicală a fost completată de un show vizual, cu confetti, show-uri de lumini și lasere. Asta, la mainstage! La scena ABC, iubitorii stilului ro-minimal au dansat până la răsărit, așa cum deja a devenit tradițional să se-ntâmple. Andrey Pushkarev şi mult-aşteptatul Barac s-au conectat cu publicul, oferind seturi speciale, care au transmis fericire.

Azi și mâine, porțile se deschid de la ora 14.00, cu activități speciale. Dinner in the Sky, Ranger Arena, styling, face painting, panouri pentru poze și activități pentru copii (Dino Parc Râșnov și Bimbo Party) sunt câteva dintre experiențele de care se pot bucura participanții. Concertele de la scena principală au început la ora 15.30, dar cei mai așteptați artiști ai zilei de sâmbătă sunt Mahmut Orhan, Mattn, Vali Bărbulescu și Satra B.E.N.Z.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.