„Și dacă ar veni acum să se roage de mine, eu alături de Marcel Vela nu aș mai candida!”

Președintele Andrei Ungur va veni cu propunerea de excludere a primarului Felix Borcean din organizația locală a PNL Caransebeș. Solicitarea va fi cuprinsă pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Biroul Local al Partidului Național Liberal Caransebeș.

Andrei Ungur, președintele interimar care a fost ales după ce Biroul Local a fost dizolvat și Borcean și-a pierdut funcția de președinte, ne-a făcut precizarea, într-o conferință de presă, că primarul Felix Borcean va fi liber să aleagă ce partid dorește până la finalul mandatului de primar al Caransebeșului.

„Vom merge mai departe, am avut o discuție cu Felix Borcean și la următoare ședință de Birou Local va fi pe ordinea de zi excluderea și vor urma pașii statutari, propunerea o vom înainta Biroului Județean al PNL. Noi am început aceste proceduri, am vrut să mai avem o discuție înainte de a trece la vot în Biroul Local, am avut această discuție și vom merge mai departe”, ne-a declarat președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur.

Primarul Felix Borcean ne-a declarat că a ajuns într-un punct în care nu mai există cale de întoarcere pe linie politică: „Și dacă ar veni acum să se roage de mine, eu alături de Marcel Vela nu aș mai candida. Le-am spus-o și lor: dacă nu ar mai fi Marcel Vela, aș rămâne liberal, dar probabilitatea este spre zero”.

Edilul-șef a mai spus că este deschis la (nu) toate variantele, când a fost întrebat dacă optează pentru USR ca și candidat la următoarele alegeri locale.

Deși zvonurile precum că Marcel Vela s-ar întoarce să candideze pentru Primăria Caransebeș sunt tot mai dese în rândul liberalilor, președintele organizației locale Andrei Ungur susține în continuare că cel care va reprezenta PNL Caransebeș la alegerile din 2020 va fi cel pe care-l aleg caransebeșenii în urma unui sondaj de opinie, ce va fi realizat în luna martie a anului viitor. Ungur nu a dezvăluit ce nume se vor afla pe lista acelui sondaj.