ȘOCANT! Împușcat pe câmp în mijlocul nopții!

explo 1000x200

Locuitorii de lângă Bozovici au fost zguduiți de un eveniment nefericit în cursul nopții trecute. În jurul orei patru, un bărbat a solicitat serviciile ambulanței declarând că a fost împușcat.

Noaptea trecută, pe când se afla cu oile pe câmp, un cioban a căzut victimă furiei unui coleg de breaslă. Din primele informații se pare că a fost o încăierare în urma căreia bărbatul s-a ales cu un glonț în abdoment. După câteva ore de la producerea faptei, victima în vârstă de 55 de ani a solicitat singură ajutorul medical. Un echipaj al serviciului de ambulanță a sosit la fața locului, ducând bărbatul la centrul medical din Bozovici și de acolo la Spitatul Județean de Urgență Reșița.

Polițiștii anunță că au deja un cerc de suspecți, însă cercetările continuă pentru găsirea vinovatului. „În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor, existând deja un cerc de suspecți. De asemenea, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, uz de armă letală fără drept și braconaj, urmând a fi  desfășurate în continuare cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Medicii de la urgențe au declarat pentru Express de Banat că starea bărbatului este stabilă în momentul de față.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii!

banner 970 x 250