ȘOCANT. Cel puțin unul dintre pacienții umiliți la Spitalul Județean din Reșița nu avea probleme psihice!

Cine are interesul să îi umilească și mai mult pe pacienții din Spitalul Județean de Urgență Reșița, fotografiați pe jos, pe ciment? Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, a  declarat că persoanele din imagini aveau probleme psihice. Și managerul Alina Stancovici a vorbit despre pacienți cu patologii asociate, inclusiv afecțiuni psihice. Se pare însă că cel puțin unul dintre oamenii din fotografii nu avea astfel de probleme!

Familia bărbatului de 77 de ani din imagini, care stă pe jos, fără ca cineva să îl ajute să se ridice, a intervenit seara trecută în direct, la Antena 3, aruncând în aer afirmațiile președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, și pe cele ale managerului Alina Stancovici. Fiica pacientului și fina acestuia s-au arătat siderate la vederea imaginilor cu „tata Vasile”, așa cum îi spuneau. Familia știa că bărbatul este bine îngrijit, nicidecum că are parte de un asemenea tratament.

Cel mai grav este însă că bărbatul nu ar fi suferit de nicio afecțiune de natură psihică, după cum spune familia. El locuia singur cu soția lui, fără să aibă nevoie de niciun îngrijitor. Ba mai mult, era omul care gestiona banii familiei. A ajuns la spital pentru o problemă cu picioarele, fapt dovedit și de imaginea surprinsă, în care se poate vedea că omul avea picioarele inflamate.

leader board 728 x 90 px

Din păcate, „tata Vasile” a decedat în „spitalul groazei”.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE pe rețelele de socializare, surprinse în Spitalul Județean de Urgență Reșița!