ȘOCANT. Cantautorul Cristian Buică vrea să se sinucidă în centrul Reșiței?!

Cristian Buică a reacţionat la o postare pe facebook cu privire la un articol care descria situaţia creată în urma divergenţelor dintre Primăria Reşiţa şi investiţia lui Cătălin Rufă.

Furat de limbajul de pe reţeaua de socializare, dar şi de realităţile consemnate în articol (https://expressdebanat.ro/primarul-nelu-popa-a-picat-prima-proba-de-caracter-pur-si-simplu-nu-i-a-pasat-de-copiii-resitei/), Cristian Buică a postat un comentariu prin care spune că „dacă Primăria îi dă lu rahatu ăla 15 miliarde (din banii orașului), mă duc în centru și mă sinucid!!!!!”.

Cum acolo unde-i lege, nu-i tocmeală şi Cătălin Rufă a început deja acţiuni în instanţă împotriva Primăriei Reşiţa pentru nerespectarea contractului de asociere, există toate şansele ca celebrul cantautor să fie pus în situaţia pe care o descrie în comentariul de pe reţeaua de socializare.

leader board 728 x 90 px

printscreen-buica-facebook-2printscreen-buica-fb-1

 

Cunoscut ca şi cantautor de folk şi realizator de emisiuni radiofonice, Cristian Buică a compus o melodie chiar pentru Adrian Chebuţiu, cel care a făcut zeci de inginerii financiare tocmai pentru a devaliza Reşiţa şi patrimoniul său industrial.

De asemenea, Cristian Buică s-a remarcat în ultima vreme prin concertele din serile de marţi ţinute la Bistroul „La Tzompi” din Reșița, concerte întrerupte, însă, după ce acesta a anunţat că va candida la alegerile locale din iunie 2016 pe listele Partidului Verde.