„Primarul Nelu Popa a picat prima probă de caracter! Pur și simplu nu i-a păsat de copiii Reșiței!”

Acționarul majoritar al echipei de fotbal Metalul Reșița, Cătălin Rufă, a șters efectiv pe jos cu edilul-șef al municipiului, care a manifestat totală indiferență față de mai mulți juniori ce riscau să stea un an pe tușă după ce și-au julit genunchii purtând emblema Reșiței pe piept!

Cătălin Rufă s-a convins că nu are cu cine discuta din Primăria Reșița și că primarul Nelu Popa este, probabil, ultimul om căruia să-i pese de soarta celor șapte juniori pe care CSM Școlar îi cere cu insistență. Tocmai de aceea, a semnat transferurile tinerilor jucători crescuți în Valea Domanului, de care se leagă speranțele Școlarului în actuala ediție a Ligii a III-a. Rufă solicitase municipalității plata a 3 miliarde de lei vechi din datoriile care depășesc 15 miliarde înainte să semneze transferurile celor șapte juniori, dar cu orice risc, ca să nu-i spunem nepăsare, Nelu Popa a refuzat, așteptând, așa cum a declarat chiar el, pronunțarea instanței de judecată. Dacă primarul Reșiței are toată răbdarea din lume, pentru juniorii în cauză a fost o chestiune de ore. Și asta pentru că ei riscau să stea un sezon întreg pe tușă, ceea ce le-ar fi afectat grav viitorul.

Salvarea a venit când nimeni nu se mai aștepta. De la Cătălin Rufă, omul alungat din Valea Domanului! Le dau transferul, nu merită acei copii să stea pe tușă, chiar dacă primarului Popa nu-i pasă de ei. Știu că eu am făcut un bine prin asta. Primarul Nelu Popa a picat prima probă de caracter, nu a încercat absolut nimic, pur și simplu nu l-a interesat! Nu a încercat nici măcar să stăm de vorbă, să găsim o soluție, pur și simplu nu l-a interesat dacă acei copii stau un an fără să joace”, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro.