Smiley OMUL vine la Timișoara! Vino să asculți hiturile favorite și să te bucuri de o experiență muzicală fără precedent!

po 1000x100px (4)

Fie că îl ascultăm la radio, la televizor sau pe YouTube, cu toții am fredonat măcar o dată un vers de-al lui Smiley! Acum avem ocazia să îl ascultăm și live, într-un super concert la Timișoara!

Smiley vă așteaptă la un concert grandios, unic în România, unde puteți să fiți mai aproape de cele mai îndrăgite melodii, în cadrul celui mai mare turneu: @Smiley_Omul.

Evenimentul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Se pregătește un show de senzație, care va capta simțurile publicului, iar luminile, proiecțiile, întregul set sunt pregătite special pentru a vă oferi o experiență dincolo de muzică.

headerexpress cc

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Uman și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora sunt puse la dispoziție 10 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com