Șmecherul care a luat la palme un polițist pentru că a îndrăznit să-i oprească soția băută în trafic, eliberat din arest după doar trei săptămâni!

Judecătoria Caransebeș a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru individul care a ultragiat doi oameni ai legii după ce aceștia opriseră mai multe mașini despre ai căror șoferi aveau informații că au consumat băuturi alcoolice.  

Marian Stoicănescu l-a luat la palme pe un polițist din Oțelu Roșu și la fel ar fi procedat și cu colegul acestuia dacă n-ar fi fugit. Fiind în stare de ebrietate, individul nu l-a putut ajunge din urmă pe omul legii, dar intențiile îi erau clare. Să-i aplice o corecție fizică polițistului. Pentru ce?! Pentru că echipajul de poliție îndrăznise să tragă pe dreapta două autoturisme. Mai întâi, pe cel al concubinei lui Stoicănescu. Apoi, chiar pe cel al inculpatului. Ambii erau băuți bine. La fel și ceilalți pasageri din cele două mașini.

Acuzat de comiterea a două infracțiuni de ultraj, pentru care a fost trimis deja în judecată, Marian Stoicănescu a fost arestat preventiv de către magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Caransebeș pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08 iunie şi până la data de 7 iulie inclusiv. A contestat decizia de arestare, dar contestația i-a fost respinsă de Tribunalul Caraș-Severin.

Înainte să se consume cele 30 de zile de arest preventiv, inculpatul Stoicănescu a fost deja trimis în judecată. Astfel, s-a pus din nou în discuție menținerea cătușelor pe mâinile individului. Judecătoria Caransebeș a dispus ieri înlocuirea măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile. Asta dacă nu cumva Parchetul va face contestație.

dacus 05 iulie 2024

„S-a intrat într-o stare de normalitate, nu mi se pare normal ca la astfel de infracțiune să iei cea mai drastică măsură preventivă atât timp cât Codul de Procedură Penală prevede și alte măsuri alternative preventive. Instanța a analizat  oportunitatea menținerii unei astfel de măsuri preventive, faptele de care e acuzat inculpatul și, nu în ultimul rând, persoana acestuia. Salut această încheiere a Judecătoriei Caransebeș”, a comentat avocatul inculpatului, Cosmin Bolosin.

 

foto: Facebook

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/