Patru cazuri noi de coronavirus în Caraș-Severin în ultimele zile. După o lună de pauză!

Crește numărul de cazuri depistate în Caraș-Severin. După ce un bărbat care făcea naveta în județul Timiș la o fabrică de procesare a cărnii a fost depistat pozitiv, alte 3 persoane s-au îmbolnăvit, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

Prima persoană depistată pozitiv după bărbatul de 50 de ani din Bocșa a fost mama lui, în vârstă de 75. În urma anchetei epidemiologice, alte 15 persoane din microbuzul cu care se făcea naveta în județul Timiș au fost plasate în izolare la domiciliu, împreună cu familiile lor. Astăzi s-a anunțat că și șoferul (57 de ani) microbuzului a fost infectat. Acesta, la rândul său, și-a infectat mama, o femeie de 75 de ani.

Ultimele două cazuri au fost depistate după ce șoferul și mama sa au prezentat simptome ușoare, acesta fiind criteriul după care se fac testările.

Celelalte 14 persoane care au circulat cu microbuzul spre fabrica de carne din județul Timiș sunt asimptomatice, așa că nu au fost testate până acum.

Județul Caraș-Severin a ajuns, așadar, la un total de 116 cazuri confirmate cu SARS-CoV-2. 668 de persoane sunt în izolare și niciuna în carantină. La nivelul întregului județ s-au efectuat până acum 1.943 de teste.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/