Semenic Fest Folk se aude la Gărâna la început de august!

Unul dintre puținele evenimente care stau încă în picioare este festivalul de folk de la Gărâna. Gala Semenic Fest Folk se va desfășura în 1 și 2 august. Nume grele ale folkului românesc vor încânta fanii genului muzical.

Organizatorii Semenic Fest Gărâna 2020 își doresc un festival fără perturbări din cauza nerespectării regulilor. „Că virusul provine de la lilieci sau nu, că a fost creat în laborator și scăpat intenționat sau nu, cert este că acesta există și îmbolnăvește! Că măsurile și normele legilor în vigoare ne convin sau nu, că acestea ne protejează cu orice preț sau ne îndobitocește ori limitează, cert este că, dacă dorim să ne desfășuram activitatea, va trebui să ne supunem lor. Niciun organ de control nu este interesat de convingerile personale, ori de dezavantajele personale care contravin nerespectării acestora”, a transmis Semenic Fest.

Artiștii care vor cânta pe scenă sunt Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu, Tatiana și Marius Ojog, Marius Matache și Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș și Rareș Suciu, Marius Bațu și Elven Bird. Evenimentul va fi prezentat de Roxana Morun.

Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maximum 2 persoane. Biletele vor avea niște termene la care se poate intra în incinta de festival, pentru a evita înghesuiala. Maximum 500 de persoane cu tot cu organizatori pot fi prezente în cadrul festivalului. Din această cauză, doar 420 de abonamente vor fi disponibile pentru vânzare și pot fi achiziționate doar online. Inclusiv copiii vor avea nevoie de abonament. Purtarea măștii este obligatorie, precum și respectarea instrucțiunilor organizatorilor în ceea ce privește locurile unde oamenii se pot așeza. Grupurile nu pot depăși 10 persoane.

Informațiile vor fi actualizate în permanență pe pagina de Facebook a evenimentului.