Skatepark în zona de agrement Teiuș? Modulele există, mai trebuie terenul

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Tinerii din Caransebeș ar putea beneficia din acest an de o nouă atracție în parcul de agrement Teiuș. Cel care vine cu propunerea este Ciprian Gaica, președintele asociației Muntele Mic Extrem.

După panoul de cățărat care a fost reabilitat în baza legii 350 privind finanțările nerambursabile, anul trecut Asociația Muntele Mic Extrem a propus amenajarea unui skatepark și a unei zone pentru tiroliană publică, însă pandemia a împiedicat Primăria Caransebeș să aloce fondurile necesare, pentru că toți banii s-au dus spre Spitalul Municipal de Urgență, unde era mai mare nevoie.

În acest an Ciprian Gaica are promisiunea autorităților că această bucurie pentru copiii din urbea de pe Timiș și Sebeș se va pune în practică:

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Zona de agrement Teiuș e în plină dezvoltare, s-a făcut panoul, s-a făcut acel parc de fitness în aer liber, orășelul copiilor promite primarul că se va reamenaja locul de joacă, adică pentru fiecare există o zonă, un spațiu care poate fi folosită de fiecare categorie de vârstă. Gândiți-vă că acest skatepark are o singură regulă: cască de protecție pentru cap, nu va fi percepută taxă de intrare, poate fi amplasat în orice zonă a Teiușului, unde cei interesați se vor strânge ca la panoul de cățărare. Noi deja am achiziționat, din fondurile colectate de la sponsori modulele care vor fi montate în skatepark. La final va fi o rampa cam de 3 metri și înălțimea ei este în jur de 1,50, este totul ușor. Modulele au costat 17.000 de lei, bani care i-am primit de la Mihai Preda, Decathlon și Casa Alex, care a cotizat când am făcut campionatul de ciclism împreună au Alte Sporturi pentru Caransebeș iar cu ce a rămas am încercat să luăm aceste lucruri.”, ne-a declarat Ciprian Gaica.

Președintele asociației Muntele Mic Extrem a mai spus că de la municipalitate au nevoie de o suprafață mică de teren în Parcul Teiuș pentru a putea fi montate cele 4 module și a da startul la skateboarding pentru că tot vine sezonul de vară.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/