Situația la Evaluarea Națională în Timiș. Niciun elev eliminat!

Totul a decurs bine la Evaluarea Națională și în județul Timiș. Din totalul de 5.352 elevi înscriși, la prima proba de astăzi au fost prezenți 4.956 elevi și niciun elev nu a fost eliminat. Nu au existat situații problematice date de contextul coronavirus.

Conform Inspectoratului Școlar Județean, din acest total, doi elevi sunt spitalizați, unul din Timiș și unul din Bacău, pentru care ISJ a avut avizul Comisiei Naționale. Dintre elevii absenți se știe că opt sunt izolați la domiciliu și vor participa în etapa specială, iar restul de elevi absenți probabil au avut alte probleme medicale sau personale și se vor prezenta de asemenea la etapa specială, atunci când vor fi nevoiți să facă solicitare de înscriere și să completeze documentele justificative.

„Nu a fost niciun eliminat. Unitățile de învățământ au reacționat foarte bine și au fost pregătite toate centrele de examen. Au fost  responsabile și atente, ceea ce e un lucru benefic pentru sistemul din Timiș prin prisma responsabilității față de viitorii absolvenți”, a declarat, pentru Express de Banat, Marin Popescu, inspector școlar general ISJ Timiș.

leader board 728 x 90 px