Shisha și muzică bună

Tinerii din oraș, și nu numai, vor avea parte de o surpriză începând cu prima zi a lunii februarie. Asta, datorită unui tânăr reșițean stabilit în Germania, care s-a hotărât să deschidă primul local special pentru Shisha (fumatul la narghilea) din județ.

Ideea de a face un astfel de local în Reșița i-a venit datorită prieteniei pe care tânărul o are cu numeroși cetățeni din lumea arabă, unde fumatul la narghilea este la ordinea zilei. Tânărul spune că va fi unicul local din România în care se poate fuma o varietate numeroasă de arome. De la arome combinat cu diverse fructe, gen portocale, kiwi, mere, struguri, lubeniță sau pepene, până la arome combinat cu alcool, mentă sau vanilie, însă totul se face legal. În local nu vor avea voie minorii, iar în cazul unor evenimente neplăcute cu iz de scandal, provocatorii vor fi interziși în local:

Vreau să fac un mix în ceea ce privește clientela, de la sucuri și ceaiuri pentru tineri până la băuturi luxoase care nu se găsesc la un astfel de preț în Reșița. Sunt deschis la propuneri, dacă vreun client îmi propune ceva, am să încerc să aduc aici. Am ales narghileaua, pentru că am foarte mulți prieteni în lumea arabă și îmi place foarte mult. Dacă este posibil prin lege să vină și minori într-un bar în care se fumează, atunci îi primim, dar nu vor avea acces la alcool și cu atât mai puțin la tutun. Vom verifica buletinele în cazul celor care par sub 18 ani. Dar nu mă bazez pe ei, sunt foarte mulți oameni peste 18 ani care nu prea au unde să iasă”, a declarat Sven Volken.

150245_809813135702587_2085315848_n

Pe lângă senzațiile amețitoare ale aromelor, în local va răsuna o altfel de muzică, pe gustul tuturor, excepție făcând genurile ce dau naștere unor discuții pătimașe sau creează un subiect controversat. Este testată și piața muzicală din Reșița, reșițeanul dorind să organizeze și o seară cu muzică live. De asemenea, din meniul muzical nu va lipsi karaoke, atât de mult iubit de reșițeni: „Va fi muzică bună, diferită, ne vom axa pe muzică Lounge, Slow House, House, Hip-Hop, dar nu manele sau altceva. E posibil să avem și muzică live, am să studiez puțin piața, să văd ce există deja în oraș în acest domeniu. Mă gândesc la un mix de muzică live și karaoke. Dar va fi probabil o singură dată pe săptămână, nu în fiecare zi”.

Doamnele și check inurile vor fi premiate

O metodă nouă va fi abordată în locație: doamnele vor avea ziua lor de grație, în care băuturile rafinate vor fi reduse cu zece la sută, special pentru ele, iar pentru un chek in vei primi un shot gratis, aceasta fiind o metodă originală de promovare a afacerii. Din păcate, pentru amatorii de senzații tari, localul va fi deschis doar în intervalul orar 17:00 – 00:00, acesta fiind considerat a fi un preludiu pentru viața de noapte a tinerilor reșițeni. Locația este în incinta „Blocului fetelor”, vizavi de Colegiul Național „Traian Lalescu”, intrarea făcându-se prin lateralul clădirii.