Cât a costat inelul de logodnă al deputatului?

Deputatul PDL Valeria Schelean a ieșit de curând din rândul femeilor celibatare. Ajunsă în Parlament, avocatul de loc din Oțelu Roșu și-a întâlnit marea dragoste alături de care și-a pus deja bazele unei familii.

Ajunsă în Comisia de revizuire a Constituției, deputatul Valeria Schelean s-a reîntâlnit cu vechea ei iubire, liberalul Tudor Chiuariu, și în scurt timp relația lor era pe buzele tuturor. Nu a durat mult timp de când au devenit oficiali până când și-au oficializat relația, în toamna anului trecut sosind și cererea în căsătorie, pe lângă vestea că Valeria Schelean era însărcinată. Așa se face că inelul de logodnă ce strălucește pe pagina de profil a parlamentarului cărășean este o piesă cu care se poate lăuda, în cazul în care pietrele sunt diamante adevărate.

Bătut în briliante și cu o piatră pătrată principală, modelul inelului de logodnă nu se pliază chiar pe clasicul specific unei cereri în căsătorie. Dacă până acum inelul oferit unei fete în schimbul unui „da” era cu o singură piatră, odată cu timpul s-a schimbat și moda, gusturile viitoarelor mirese solicitând cât mai multe prețioase strălucitoare. Bijutier cu tradiție în Reșița, turcul Gokhan Ciftci, cunoscut sub numele de Robert, explică valoarea nestematelor ce le poartă pe deget frumoasa deputată. „Prețul unui astfel de inel oscilează în funcție de valoarea pietrelor. Dacă este zircon, atunci se poate găsi și la 500 de lei, dar dacă pietrele de pe inel sunt diamante veritabile, sare lejer de 3.000 de lei”, a explicat pentru reporterii Express de Banat patronul unei bijuterii din oraș. De altfel, un model asemănător cu inelul purtat de Valeria Schelean se găsește la un preț de 1.300 de dolari pe site-urile dedicate bijuteriilor de nuntă, pietrele fiind prețioase.

Cu sau fără inel bătut în diamante, relația deputatului a luat amploare. Valeria Schelean a dat naștere de curând unui băiețel pe nume Tudor. Aceasta este pentru a doua oară mamă, având o fetiță pe nume Alexandra cu patronul CFR, Gruia Stoica.

Foto: facebook.com