Gigi Becali și Alina Plugaru, inspirație pentru un artist!

Patronul echipei de fotbal Steaua și vedeta renumită din filmele pentru adulți au trezit imaginația unui artist din Oțelu Roșu. În drumețiile lui prin pădure, în căutare de material pentru sculpturi, artistul pe nume Ion Cloșan Sarti a găsit două piese cu dedicație pentru cei doi.

Inspirația unui artist vine fără să țină cont de persoană. Așa cum povestește și el, Ion Cloșan Sarti are ochiul format și este sensibil la detaliile ce trec neobservate pentru persoanele obișnuite. De aproape 20 de ani, artistul de loc din Valea Bistrei culege rădăcini de copaci, pietre și crengi pe care le valorifică mai apoi în operă de artă.

Așa a pornit drumul său către descoperirea unor obiecte pe care le-a dedicat lui Gigi Becali și starului porno Alina Plugaru. „Atunci când am găsit bucata de lemn pentru Alina Plugaru în pădure ea apărea peste tot la televizor și se lăuda cu cât duce ea. Așa că am realizat o piesă la care cu siguranță nu i-ar face față și i-am dedicat-o”, povestește Ion Cloșan Sarti pentru Express de Banat.

sculptura alina plugaru

După modelul vedetei de filme pentru adulți, artistul a mai descoperit o altă piesă ce l-a dus cu gândul către patronul Stelei: „Am găsit o piatră, natura a sculptat-o de zici că e figura lui Gigi Becali. Eu am tăiat-o și am amplasat-o pe o stea. Mi-ar plăcea să ajungă la el, nu pe bani, ci cadou, pentru că îi este dedicată lui. Eu o păstrez și poate într-o zi va ajunge la el. Este steaua lui Becali”, a povestit artistul.

ion satri cu steaua becali steaua lui becali