Sirieni, opriți la graniță! Printre ei, o mamă de 15 ani și fetița ei de 1 an!

migranti prinsi in timis si caras severin

O familie din Siria, disperată să intre ilegal în România, a fost oprită la graniță! Polițiștii de Frontieră au depistat persoanele în apropiere de Comloșu Mic, printre care se afla și o fată de 15 ani, gravidă, însoțită de copilul său de un an.

Un bărbat, două femei și un minor au fost depistați de polițiști în timp ce încercau să pătrundă ilegal pe teritoriul României. Una dintre femei are 15 ani și este gravidă. La scurt timp după întâlnirea cu polițiștii, gravidei i s-a făcut rău și a fost transportată la Spitalul Orășenesc Jimbolia. Imediat ce starea sa de sănătate a fost stabilizată, tânăra a fost introdusă la sediul Poliției de frontieră, unde o așteptau ceilalți sirieni. Agenții de ordine au constat că cei trei formau o familie, cu tatăl în vârstă de 27 de ani, bunica în vârstă de 37 de ani, mama de 15 ani și fetița de 1 an. Următorul pas este preluarea familiei de către Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100

Cu toate că își doreau să ajungă în vestul Europei, sirienii s-au blocat în Timiș. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/