Decizie criminală a Guvernului: Alegeri, da! Educaţie, ba!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Deputatul Marian Cucşa ia la bani mărunţi priorităţile Guvernului din ultimele zile. Acesta a depus o iniţiativă legislativă pentru amânarea alegerilor şi este contrariat de afirmaţiile vicepremierului Raluca Turcan, care spune că alegerile pot fi desfăşurate în bune condiţii, în 27 septembrie, în ciuda pandemiei.

Deputatul face o paralelă şi consideră cĂ premierul Orban este mai interesat de alegeri decât de actul educaţional. ,,Guvernul şi-a prezentat clar priorităţile în ultimele două zile. Vicepremierul Raluca Turcan spunea ieri că alegerile locale pot fi organizate în bune condiţii, în ciuda pandemiei. Vă reamintesc, acestea ar trebui să aibă loc în data de 27 septembrie. Când vine vorba însă de şcoală, premierul Ludovic Orban acuză opoziţia că pune presiuni asupra Guvernului, pentru a afla cum vor învăţa copiii, din 15 septembrie. Orban vorbeşte despre analize pe care le face pentru a decide dacă va suna clopoţelul sau nu”, a afirmat Marian Cucşa.

Acesta cataloghează drept o dovadă de inconştienţă organizarea alegerilor în septembrie, chiar o decizie criminală, având în vedere că numărul persoanelor care au contactat noul virus este în continuă creştere. ,,În calitate de deputat am depus o iniţiativă legislativă pentru amânarea localelor. Aştept cu interes ca liberalii să se trezească la realitate. Să nu repete greşeala de la începutul crizei, când s-au concentrat pe anticipate şi au ignorat pericolul care se apropia clar de România”, a punctat Cucşa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/