Sîrbu se dă la Stepanescu și Crina! Țărăniștii nu percep “comisioane” pentru paranghelii și rugi cu Lepa Brena!

untitled design set 970x90 px

Țărănistul Lucian Ionescu a făcut primul pas către Primăria Reșița! A strâns 1.000 de semnături!

Lucian Ionescu și-a depus cererea de concediu la Direcția de Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru a putea să-și înregistreze fără probleme și discuții candidatura la fotoliul de primar al Reșiței din partea PNȚCD și pentru a putea face declarații politice. Ionescu a anunțat că a întocmit un proiect pentru Reșița, dar nu de unul singur, ideile aparținând unui mic grup de persoane și fiind desprinse și influențate în mare măsură de articolele și sfaturile unui profesor de economie, Forrest Miller. Candidatul PNȚCD la Primăria Reșița și-a prezentat și principalii susținători, numerele doi și trei pe lista de propuneri pentru Consiliul Local: Marcel Bolovedea și Cristian Bașu.

„Vin destul de rar în Reșița și ce văd eu aici e din ce în ce mai groaznic. Am ajuns la PNȚCD din cauza lui Lucian Ionescu. Pentru Reșița vor trebuie soluții pe termen lung. E cazul să facem din Reșița un șantier, troleibuze, autobuze electrice, astea sunt problemele Reșiței?! E momentul să trecem peste orgolii și să ne unim forțele, să ascultăm părerile altora, fără ranchiună. În mare parte nu sunt ideile mele, ele își au rădăcinile în niște cursuri ale Universității Traian Vuia”, a explicat Bolovedea. Bașu este un tânăr de 35 de ani, nu a mai făcut politică și lucrează de ceva ani în vânzări. „Umblu foarte mult în tot județul, nu am mai avut treabă cu politica și vreau să facem ceva treabă, să arătăm că putem schimba ceva. Mai multe putem oferi prin cinste, fapte și bun simț”, a declarat Bașu.

Președintele PNȚCD, Dan Sîrbu, și secretarul general Dorin Militaru, au anunțat astăzi că țărăniștii au strâns semnăturile necesare depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie. Pentru Primăria și Consiliul Local Reșița le-au depus chiar astăzi, iar pentru administrația județeană o vor face în cursul zilei de mâine. Sîrbu a profitat de ocazie pentru a taxa lucrările care se fac zilele astea în Reșița, insinuând că acestea au un singur scop: să-i servească social-democratului Ioan Crina drept capital electoral. Sîrbu l-a atins în același timp și pe fostul edil, Mihai Stepanescu, referindu-se voalat la obsesiile acestuia pentru șpagă și muzica sârbească. „Asfaltările nu sunt niște merite, ele trebuiau realizate până în acest moment. De ce nu au făcut până  acum?! Niciunul dintre candidații PNȚCD nu se va gândi că, pe lângă suma reală, unei borduri să mai adauge și sumele necesare pentru paranghelii și rugi cu Lepa Brena”, a afirmat liderul țărănist. Dorin Militaru a anunțat la rândul său că a găsit 38 de oameni onești, cinstiți pentru lista de consilieri județeni și că PNȚCD va depune 16 candidaturi pentru primari. „Aveam 24, dar unii s-au retras! M-am gândit că oamenii nu mai pot fi șantajați!”, s-a plâns Militaru.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/