Pasiunea pentru fotbal e transmisă mai departe. Totul pentru Vladimir Mikic

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Regretatul profesor de sport Vladimir Mikic a fost omagiat cum se cuvine de elevii cărășeni. Printr-un turneu de fotbal, sportul preferat al lui Vlada.

Cea de-a zecea ediție a Memorialului Vladimir Mikic la fotbal s-a desfășurat timp de două zile, la sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița. Profesorii Cristian Busuioc, Robert Nosal și Cosmin Buda s-au preocupat să mențină vie amintirea bunului lor prieten și coleg și din 2007 organizează acest memorial.
La întrecere au participat 12 echipe de liceu, din Reșița, Bocșa, Berzovia, Anina și Carașova. Competiția a fost câștigată de echipa Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reșița, care a învins în finală echipa Liceului Teologic Baptist, cu scorul de 15-1. Organizatorii au acordat și câteva distincții individuale, toate ajungând la echipa care a câștigat competiția. Era logic să se întâmple așa, dacă ne gândim că la „Traian Vuia” sunt elevi fotbaliști de la CSM Școlar sau de la Metalul. Astfel, Alex Ungureanu a fost desemnat cel mai bun portar, titlul de cel mai tehnic jucător i-a revenit lui Cristian Bloju, golgheterul competiției fiind Bogdan Szijj. Echipa Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reșița este pregătită de prof. Silviu Izvernar, director adjunct al acestei instituții de învățământ.

Rezultatele tehnice
CALIFICĂRI
Liceul de Arte – Colegiul Tehnic 3-5
Liceul Bilingv Caraşova – Liceul Tehnologic Berzovia 1-5
Liceul „Tata Oancea” Bocşa – Col. Naţ. „Traian Lalescu” 1-8
Liceul „Mathias Hammer” Anina – Liceul „Traian Vuia” Reşiţa 5-13

SFERTURI
Colegiul Tehnic Cărăşan – Lic. „Diaconovici-Tietz” Reşiţa 8-4
Liceul Teologic Baptist – Col. Naţ. „Mircea Eliade” 11-6
Colegiul Tehnic – Liceul Tehnologic Berzovia 2-2 (3-4 după lovituri de departajare)
Colegiul Național „Traian Lalescu” – Liceul Teoretic „Traian Vuia” 1-9

SEMIFINALE
Liceul Tehnologic Berzovia – Lic. Teoretic „Traian Vuia” Reșița 0-15
Colegiul Tehnic Cărășan – Liceul Teologic Baptist 7-9

FINALA MICĂ
Liceul Tehnologic Berzovia – Colegiul Tehnic Cărășan 4-10

untitled design set 970x90 px

FINALA MARE
Liceul Teoretic „Traian Vuia” – Liceul Teologic Baptist 15-1

FOTBAL FEMININ
Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița – Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița 2-1, după lovituri de departajare

„Ediția a zecea s-a adresat elevilor de liceu, cărora ținem să le mulțumim că au ales să vină alături de noi timp de două zile în Săptămâna Altfel. An de an, noi, cei care suntem implicați în organizarea acestui turneu, dorim să păstrăm vie amintirea unui fost coleg de educație fizică și sport, Vladimir Mikic, care din păcate a dispărut dintre noi la o vârstă fragedă, de doar 30 de ani. Anul acesta am avut 12 echipe participante, și nu doar din Reșița, ci și din județ, iar inedit față de celelalte ediții, am avut și un joc de fotbal fete. Țin să le mulțumesc colegilor care s-au implicat în organizarea acestei competiții. Celor două școli partenere, e vorba de Liceul de Arte și de Colegiul Tehnic Reșița. Alături de noi, ca în fiecare an, a fost Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, care ne-a asigurat arbitrajul, și nu în ultimul rând familia regretatului nostru coleg”, ne-a spus profesorul Cristian Busuioc, unul dintre organizatorii Memorialului Vladimir Mikic.

„Nu-mi este ușor. Mă bucur că memoria fratelui meu rămâne vie prin această competiție. Țin să le mulțumesc tuturor celor implicați, dar în primul rând bunilor lui prieteni și colegi, Cristian Busuioc, Robert Nosal și Cosmin Buda, care an de an își răpesc din timpul lor, care și așa este din ce în ce mai puțin, ca să organizeze această competiție. Un lucru care, cu toată tristețea care ne apasă, aduce un dram de bucurie că memoria fratelui meu este în continuare vie și se organizează această competiție”, ne-a spus fratele regretatului Vladimir Mikic, fostul handbalist Zoran Udoviță.

Lotul echipei câștigătoare: Alex Ungureanu, Alexandru David, Bogdan Szijj, Cristian Bloju, Vlad Geambașu, Alexandru Coviț, Cosmin Epure, Patrick Măduță, Roberto Muselin.
În premieră, la Memorialul Vladimir Mikic a avut loc și un meci de fotbal feminin, între Liceul Teoretic „Traian Vuia” și Liceul de Arte „Sabin Păuța”. Victoria le-a revenit fetelor de la „Traian Vuia”, cu 2-1, după lovituri de departajare, echipa câștigătoare având următorul lot: Maria Rusu, Grațiela Gaig, Denisia Stancu, Denisa Iedlicska, Andreea Argyelan, Andreea Vicea, Mădălina Gînju, Lorena Mocodean.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/