Sinucidere la spitalul din Caransebeș! Un bărbat nu a mai suportat suferința și s-a aruncat de la etajul al treilea

Un bărbat din Caransebeș și-a pus capăt zilelor, cel mai probabil pentru că nu a mai suportat durerile. Bărbatul se afla internat în Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș de aproape o lună și s-a aruncat astăzi de la etajul unității medicale.

Potrivit managerului spitalului, Adrian Cican, o infirmieră de pe secția de Cardiologie a descoperit azi-noapte, în jurul orei 2.15, că pacientul nu era în salon și a alertat asistentele, care au descoperit papucii de casă ai bărbatului în dreptul geamului de la coridor.

Pacientul în vârstă de 60 de ani din municipiul Caransebeș, strada Liliacului, s-a aruncat de la etajul al treilea, forțând opritorul care era montat special ca geamul să nu poată fi deschis. Acel opritor a fost forțat și din păcate în urma căzăturii pacientul a murit pe loc. Echipa de medici a constatat decesul și a fost anunțată Poliția Municipiului”, ne-a declarat Adrian Cican.

Managerul unității medicale ne-a precizat că sunt în desfășurare două anchete: cea a Poliției privind împrejurările în care s-a produs incidentul și o anchetă internă. Din fișa pacientului reiese că bărbatul suferea de o boală cronică la inimă, însă nu a avut antecedente din punct de vedere psihiatric. Bărbatul mai avea doi colegi de salon care în momentul dispariției dormeau și nu au auzit nimic. Mai mult, bărbatul era sub tratament perfuzabil pe seringă automată pe care și-a detașat-o singur fără ca cei doi colegi de salon să observe.

Conform medicului specialist aflat de gardă, Mădălina Căprariu, pacientul era internat din data de 25 decembrie 2019 cu patologie cardiovasculară severă cu prognostic rezervat.

Menționăm că doar anul trecut la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș s-au înregistrat două sinucideri, însă pe secția de Boli Interne, în aceleași condiții.