Gemeni din Reșița, bătuți pentru că n-au invitat pe cine trebuia la ziua lor…

O femeie din Reșița și fiul ei și-au bătut vecinii, doi gemeni, pentru că nu i-au invitat la ziua lor de naștere. Apoi, cei doi au sunat la 112 să anunțe că gemenii deranjează, dar nu au mai deschis ușa!

O femeie din Reșița a sunat duminică seară, la ora 21.20, la 112, anunțând că are o altercație cu vecinii pe strada Turturelelor din oraș.

Echipajul de jandarmi care a mers la fața locului a stabilit că femeia și fiul ei i-au agresat pe cei doi frați gemeni, vecinii lor, care își serbau ziua de naștere, pentru că au dat muzica prea tare și nu erau invitați și ei.

„Agresorii, după ce au l-au lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre frați, iar celui de-al doilea i-au «băgat mâna în gât», au anunțat forțele de ordine, sesizând faptul că au probleme cu vecinii. La fața locului s-a încercat să se ia legătura cu cei care au făcut sesizarea, dar aceștia aveau ușa locuinței închisă”, spun jandarmii din Caraș-Severin.

Câteva ore mai târziu, la 3.30, femeia a sunat din nou să reclame că vecinii săi tulbură ordinea publică.

De această dată cele sesizate s-au confirmat, iar gemenii au primit câte o amendă de 1.000 de lei. Nici verișorul lor, invitat la petrecere, nu a scăpat nesancționat, „pedeapsa” în cazul lui fiind de 200 de lei.