Singura localitate din Caraș-Severin faultată de propriul Guvern!

maruntis domn

Zero lei: atât a primit una dintre unitățile administrativ-teritoriale liberale din Caraș-Severin de la propriul Guvern. Aceasta se alătură, astfel, altor 16 primării din județ care au fost lăsate cu buzunarele goale de Executiv, în urma alocărilor făcute de acesta din Fondul de rezervă pentru cheltuieli de funcționare și proiectele locale.

Din cele 33 de primării liberale cărășene, Mehadica este singura care nu a primit niciun leu de la Guvernul Cîțu. Surprinși de acest aspect, am dorit să aflăm cum a fost posibil acest lucru, de vreme ce toate celelalte comune liberale din județ au primit fiecare câte 400.000 de lei.

Întrebat dacă este posibil să nu fi cerut bani, primarul comunei Mehadica, Ion Urechiatu, ne-a răspuns ironic: „Da, doamnă, e posibil să nu fi cerut!”. Mai mult, Urechiatu a precizat că nu-i va bate obrazul președintelui PNL, Marcel Vela, și că nici nu va pune lacătul pe primărie, având bani pentru funcționare. „Nicio problemă, mă voi descurca și așa. O voi scoate la capăt, ca și până acum, chiar dacă nu am primit nici măcar un leu. Domnului Vela nu am ce să-i spun!”, a conchis primarul din Mehadica.

ion urechiatu