Care este soarta UCMR

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Pe lista revendicărilor lansate de sindicaliştii reşiţeni care se vor aduna în centrul oraşului miercuri, la ora 14.00, se regăsteşte şi Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa. Mai exact, oamenii vor să ştie dacă uzina mai are aceeaşi importanţă ca şi în trecut pentru industria din România şi cer jutorul parlamentarilor cărăşeni.

Zvonurile că de la Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa ar pleca 1.000 de angajaţi, faptul că societatea a intrat în insolvenţă şi că ar putea intra în reorganizare, a pus pe jar angajaţii, care de la o zi la alta se aşteaptă să primească decizia de concediere. Tocmai din aceste motive, una dintre revendicările sindicaliştilor care vor protesta în centrul oraşului se referă la UCMR. „Le cerem parlamentarilor de Caraş-Severin să aibă măcar o intervenţie pe săptămână şi să le ceară guvernanţilor să ne spună dacă UCMR mai este un obiectiv strategic şi important din punct de vedere hidroenergetic la nivel naţional sau nu. Asta, ca să ştim cum stăm şi unde ne situăm. Dacă nu mai este importantă societatea, Reşiţa va muri. Avem nevoie de acest răspuns”, a spus Nicolae Drăgan, preşedintele BNS Caraş-Severin.

De altfel, şi directorul Dan Obădău a cerut acest lucru politicienilor din Caraş-Severin, la finele anului trecut, în sensul în care ANAF să şteargă datoriile istorice ale uzinei. Din cauza acestora, ANAF le pune constant poprire pe conturi. Tot atunci, Dan Obădău a precizat că singurul om politic din judeţ care i-a oferit sprijin şi l-a ajutat a fost prim-vicepreşedintele PD-L, Sorin Frunzăverde.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Ce alte revendicări mai sunt
Pe lângă revendicările legate de UCMR, sindicaliştii mai cer dezbateri serioase pe tema sănătăţii, unde sunt multe probleme, dar şi revenirea la vechiul cod al muncii. Liderul BNS spune că se aşteaptă ca la mitingul de mâine să participe peste 1.000 de persoane.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb

Comments

  1. Boc says:

    Prim-vicepreşedinte în Caraş – Severin?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/