Contrabandă cu rabla ticsită de ţigări

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Descinderile urmate de zeci de arestări din rândul vameşilor, poliţiştilor de frontieră şi contrabandiştilor n-au stopat fenomenul traficului cu tutun. Poliţiştii de frontieră cărăşeni au confiscat alte aproape 20.000 de ţigarete pe care un reşiţean le transporta ascunse în autoturism.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au oprit la un filtru organizat pe DN 57, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului ilicit de ţigări, conducătorul unei Dacii obosite, despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„La controlul autoturismului aparţinând lui Francisc B., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Reşiţa, poliţiştii de frontieră cărăşeni au depistat cantitatea de 19.520 ţigarete marca  Fast pentru care acesta nu avea acte de provenienţă. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că Francisc B. transporta ţigările pentru altă persoană, Marius V., în vârstă de 34 de ani, din localitatea Moldova Nouă, care se deplasa ca antemergător cu altă maşină”, a precizat Alina Tănăsescu, reprezentantul Poliţiei de Frontieră din Caraş-Severin.
Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 9.760 lei, a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/