Sindicaliștii, dezamăgiți de guvernarea USL!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pregătiți de proteste, sindicaliștii și-au spus cuvântul în ședința de Dialog Social din cadrul Instituției Prefectului Județului Caraș-Severin. Printre nemulțumirile precizate de aceștia se numără promisiunile actualului Guvern ce nu au fost îndeplinite.

Sindicaliștii din toată țara au pus cărțile pe față și au discutat problemele lăsate nerezolvate. Același lucru s-a petrecut și în județul Caraș-Severin, când sindicaliștii din toate domeniile au venit la Prefectură pentru a dialoga pe tema situației actuale. „Sunt supărat pe actualul Guvern în care eu mi-am pus mari speranțe. În 2011, atât Victor Ponta, cât și Crin Antonescu au jurat cu mâna pe inimă că primele lucruri pe care le vor susține sunt cererile sindicaliștilor. Eu sunt dezamăgit. La această întâlnire vă rugăm să ne susțineți, noi solicităm o pace socială și discuții cu toți reprezentanții județului la nivel central ca să ne prezentăm problemele. Ne-am săturat ca vocea noastră să nu fie auzită”, a explicat Nicolae Drăgan, președintele Biroului Național Sindical Caraș-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pentru reproșurile aduse de către sindicaliști, prefectului județului, Silviu Hurduzeu, le-a explicat punctual fiecare problemă scoasă în față și aruncată pe umerii actualei guvernări. „Aș vrea să schimb faptul că nu mai aveți încredere în Guvern. Spuneați că Hidroelectrica a ajuns în această situație în timpul actualei guvernări. Țin să vă spun că în cele nouă luni de zile de când USL-ul este la putere, Hidroelectrica este pe profit. La fel, nu acest Guvern a făcut ca Poșta să fie pe pierdere, ci el încearcă să rezolve situația. Tot Guvernul încearcă să rezolve problema UCMR-ului, tot el a plătit salariile de la Oțelu Roșu prin AJOFM Buzău”, a fost răspunsul prefectului Silviu Hurduzeu. Acesta a ținut de asemenea să le mulțumească sindicaliștilor pentru modul civilizat în care au ales să își spună nemulțumirile, ținând cont de protestele repetate din alte județe. După ce fiecare dintre părți și-a exprimat punctul de vedere, sindicaliștii au anunțat protestul muzical de luni și așteaptă rezultatele acțiunii lor.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/