Rufă a avut dreptate!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Metalul Reşiţa a pierdut cu scorul de 1-3 pe terenul lui CSM Râmnicu Vâlcea, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a II-a de fotbal.

Patronul Reşiţei, fostul acţionar al clubului din Zăvoi, a văzut-o pe CSM, de fapt, pe fosta Damila Măciuca, drept favorită în partida cu rosso-nerii, şi jocul, dar mai ales rezultatul final au demonstrat că nu s-a înşelat deloc. Echipa lui Pană nu a jucat deloc rău în prima repriză, dar a primit gol la ultima fază a acesteia şi jucătorii au căzut psihic. Mai ales că, imediat după reluare, Iancu a marcat pentru 2-0. Negruţ a majorat scorul în minutul 53 şi a lămurit definitiv lucrurile. În minutele de final, Szabo a reuşit doar să reducă din handicap şi Metalul a picat pe cinci în clasament, la patru puncte de liderul Gloria Bistriţa.

untitled design set 970x90 px

Marian Pană a recunoscut cu fair-play că victoria gazdelor a fost meritată. „În prima repriză a fost în regulă, în primul sfert de oră din partea secundă a fost însă dezastru. Avem momente când nu suntem concentraţi. Sunt două echipe bune de Liga a II-a, consider că ambele vor ajunge în play-off”, a declarat antrenorul Marian Pană.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/