Sinceritate sârbească: prins la vamă cu 100 de pachete de țigări, a spus că a vrut să le vândă

Roata unui autoturism a fost ascunzătoare rău aleasă pentru un cetățean sârb care a încercat să întroducă țigări în România, pe la vama Naidăș.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali de la Naidăş au descoperit 100 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse şi nedeclarate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, un cetăţean sârb cu domiciliul în țara vecină și conducând un autoturism înmatriculat în Serbia s-a prezentat ieri pe sensul de intrare în ţară. „La controlul fizic efectuat de către poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali asupra autoturismului, a fost descoperită nedeclarată şi ascunsă (în roata din spate, partea stângă a autoturismului) cantitatea totală de 100 de pachete de ţigări marca Fast. Bărbatul a declarat că dorea să le comercializeze pe teritoriul României”, se arată în document.

leader board 728 x 90 px

Deși sinceritatea este apreciată, în acest caz vina nu este pe jumătate iertată. Țigările au fost confiscate, autoturismul a fost reţinut, iar cetăţeanul sârb a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

Foto: politiadefrontiera.blogspot.ro