Simona Fiț și Val Mureșan, următorii doi consilieri personali ai primarului Timișoarei

Cei doi noi consilieri personali ai lui Dominic Fritz vin din rândul societății civile, cu implicare în mai multe ONG-uri care au derulat proiecte în Timișoara. 

Simona Fiț a fost profesor asociat la Masterul Politici Publice şi Advocacy din cadrul UVT. A coordonat procesul de elaborare a dosarelor de candidatură pentru Timișoara Capitală Culturală și Fondul Științescu, derulat de Fundația Comunitară Timișoara.

Val Mureșan este absolvent al Politehnicii din Timișoara, cofondator al mai multor start-upuri IT. În Irlanda a fondat Movidius, un start-up de procesoare și softuri pentru tehnologii inteligente, pentru telefoane, drone și smartcity. S-a întors în Timișoara în 2005 și a deschis primul birou Movidius, cumpărat în 2016 de Intel. Mureșan este cofondator al Fundației Comunitare din Timișoara și coinițiator în mai multe proiecte: Timotion, Grădinescu, CetățeanTM, Team2121 și Creativa.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Primii doi consilieri personali angajați de Fritz au fost o economistă – Loredana Pintea – și arhitectul Rudolf Gräf

Potrivit Codului Administrativ, numărul de posturi din cadrul cabinetului, respectiv cancelariei este de 6 „pentru cabinetul președintelui consiliului județean și primarilor municipiilor reședință de județ și primarilor sectoarelor municipiului București precum și pentru cancelaria prefectului.”

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/