Simion, despre candidatul AUR la Timișoara: „Noi nu facem blat cu Fritz cum a făcut PSD-ul”

simion 2
untitled design set 970x90 px

Mai e cale lungă până când AUR să aibă numele candidatului pentru Primăria Timișoara. Dincolo de profilul lui, ideea e să îl „bată” pe Dominic Fritz. 

„Noi nu facem blat cu Fritz cum a făcut PSD-ul și vom susține candidați comuni pe cei care au șansa să îl bată pe Dominic Fritz. Vor fi desemnați de conducerile noastre județene și în comun acord cu sondajele de opinie care vor arăta cine are șanse.”, a declarat George Simion, președintele AUR, la Timișoara.

Întrebat dacă AUR nu este dispus la nicio altă alianță în afara celei cu Partidul Republican, pe plan local, Simion a răspuns: „Și alianța național-țărănistă și poate Partidul Ecologist, dacă încetează colaborarea cu PSD-ul și partide locale, avem și un partid din Moșnița care ne-a… suntem deschiși către dialog cu toată lumea. La Primăria Timișoara vom avea candidat cu siguranță. În funcție de șansele pe care le are respectivul de a-l detrona pe Dominic Fritz, punctual, pentru Primăria Timișoara, obiectivul AUR este să contribuie la detronarea lui Dominic Fritz pentru că vedem cu toții ce n-a făcut în oraș.”, a mai spus Simion, potrivit căruia, AUR ia în calcul inclusiv susținerea unui candidat independent.

George Simion a fost prezent, la finalul acestei săptămâni, la Timișoara, ca să lanseze proiectul programului de guvernare AUR. Acesta este structurat în 15 puncte, elementul central fiind libertatea și bunăstarea românilor, după cum au precizat liderii AUR.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/