Haos în școli! Peste 40% dintre dascălii din Timiș intră în greva generală

school class with school desks and blackboards in ukraine high s
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Peste 40% dintre dascălii care predau în unitățile de învățământ din județul Timiș vor intra de luni, 22 mai, în grevă generală.

Inspectoratul Școlar Timiș informează că începând de luni, 22 mai, peste 40% dintre dascălii care predau în unitățile de învățământ din județ vor intra în grevă generală.

Mai precis, este vorba de 3.679 de cadre didactice, dintr-un total de 8.845, care predau în 169 de unități de învățământ din Timiș cu personalitate juridică. Dintre aceștia, 1.636 de dascăli sunt din Timișoara, din 67 de școli, iar 298 din Lugoj, de la 13 unități de învățământ.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Sindicatul Preuniversitar Paul Popescu Neveanu Timiș anunță că de luni, 22 mai, în unitățile școlare din județul Timiș se declanșează greva generală pe termen nelimitat. (…) În urma experiențelor de la greva anterioară, recomandăm părinților să nu trimită copiii la școală, deoarece participanții la grevă nu vor desfășura activități didactice, nu vor supraveghea elevii care vor veni la școală și nu vor oferi servicii de masă și îngrijire pentru copiii din creșe și grădinițe cu program prelungit”, a transmis Sindicatul Preuniversitar P. P. Neveanu Timiș.

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/