A înverzit stejarul plantat în Piața Libertății de Principesa Margareta

stejar3

Stejarul plantat în urmă cu un an în Piața Libertății de Principesa Margareta, în locul celui sădit de Regele Ferdinand și Regina Maria acum o sută de ani, a înverzit.

Dominic Fritz se laudă cu faptul că stejarul pe care l-a plantat în urmă cu un an în Piața Libertății, împreună cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, a înverzit.

Copacul a fost plantat pe locul stejarului Majestăților Sale Regele Ferdinand și Regina Maria, sădit în urmă cu un secol în 1923. A fost atent îngrijit de echipele noastre de spații verzi și specialiștii din mediul universitar și a trecut cu bine peste iarnă. Sperăm ca acestui an să se adauge încă un secol în care să umbrească intrarea spre Alba Iulia și spre Comenduirea Garnizoanei și să țină vie legătura specială dintre Timișoara și Casa Regală a României”, a afirmat primarul Timișoarei.

Stejarul a fost îngrijit de către angajați ai Horticultura, societatea Primăriei Timișoara care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi din zona centrală a orașului.

Copacul plantat de Regele Ferdinand și Regina Maria în anul 1923 s-a uscat, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a Pieței Libertății.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

stejar2

stejar1

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/