Silviu Hurduzeu: „România are cu siguranță cel mai mare ghinion să ajungă pe mâna acestor incompetenți!”

explo 1000x200

După ce marele urs Arthur a fost împușcat de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein pe un fond de vânătoare din Covasna, premierul Cîțu a declarat că animalul „nu era chiar cel mai mare din România”. Explicația, considerată halucinantă de parlamentarul Silviu Hurduzeu, a dus la extinderea problemei și în alte sectoare.

Deputatul PSD, Silviu Hurduzeu, spune că explicația dată de premierul Florin Cîțu față de vânarea ilegală a celui mai mare exemplar de urs din România arată pe deplin atitudinea actualului prim-ministru față de România. Replica premierului – „Ursul ucis nu era chiar cel mai mare din România” – a fost catalogată drept o încercare penibilă de a minimiza un act de braconaj.

Parlamentarul de Caraș-Severin consideră că, mergând pe aceeași linie, Florin Cîțu va ajunge să susțină că în România nu sunt lucrurile chiar așa de tragice, nici măcar în sectoarele unde acest lucru este evident. „Tot așa, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de șomeri, pentru a ascunde dezastrul din piața muncii produs de guvernarea liberală! La fel, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de falimente, pentru a masca incompetența lor în a gestiona economia! De asemenea, Cîțu ne va spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de copii care abandonează școala, pentru a nu se vedea dezastrul pe care l-au produs în educație!”.

În opinia deputatului social-democrat, un lucru e clar: „România are cu siguranță cel mai mare ghinion să ajungă pe mâna acestor incompetenți!”.

banner 970 x 250