Mesajul bocșenilor pentru Cismăneanțu și Pascu

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Principalii doi actori de pe scena politică a orașului Bocșa au fost taxați la alegerile din 27 septembrie 2020, niciunul dintre ei nereușind să obțină voturile necesare pentru încă un mandat de primar. Unul dintre ei va fi totuși edil-șef până în 2024!

Disputele politice duse până la nivel de scandal de multe ori dintre liderii PSD și PMP din Bocșa i-au facilitat victoria lui Manu Dănilă, trecut recent la cele veșnice în urma unei experiențe nefericite în fotoliul de primar. Bocșenii i-au pedepsit pe Eugen Cismăneanțu și pe Mirel Pascu pentru că n-au trecut peste orgoliile personale și cele politice astfel încât să-și dea mâna pentru bunăstarea concetățenilor lor. În fața unei noi runde de alegeri, Cismăneanțu spune că a înțeles mesajul primit în septembrie, anul trecut. Bocșenii și-au dorit o schimbare, eu am înțeles acest lucru și mi l-am asumat. Mesajul lor pentru mine a fost foarte clar. Eu nu am reușit să fac la timp toate investițiile pentru că am fost foarte chibzuit cu banul public. Puteam să iau credite și plăteau și nepoții noștri acele credite. Am preferat calea mai grea, mai de durată, dar iată că aceste contracte s-au finanțat și astfel am reușit să obțin finanțare pentru tot ce înseamnă infrastructură în orașul Bocșa. Au rămas patru străzi fără finanțare, dar se puteau acoperi din bugetul local. A fost un semnal, atât pentru mine, cât și pentru ceilalți. Văd că ceilalți nu au înțeles. Mi-aș dori în schimb să înțeleagă bocșenii puterea votului.”, a comentat Eugen Cismăneanțu pentru expressdebanat.ro.

Fostul primar, actualmente consilier local PMP, susține că n-a făcut din alegerea unui consilier local cu atribuții de primar până la organizarea alegerilor un joc politic și asta pentru că a urmărit evitarea blocării Primăriei. Noi nu am votat PNL de dragul lor, am conștientizat situația și am stabilit împreună cu colegii mei că nu vom bloca orașul, dar că nu vom accepta să conducă PSD. Am discutat cu președintele organizației județene PNL și cu mai mulți consilieri care fac parte din echipa PNL, dar nu au acceptat, ei l-au vrut pe domnul Pascu la putere. În septembrie anul trecut, toate celelalte partide nu au avut alt scop decât să-l scoată pe Cismăneamțu. Eu n-aș fi putut să cred vreodată că un partid nu-și va susține propriul candidat și va susține un candidat din altă formațiune politică. La Bocșa au fost șaptea asemenea partide. Am deranjat pentru faptul că nu am intrat în toate combinațiile în care mulți și-ar fi dorit să intru.”, a mai spus Cismăneanțu.

1000x100 (4)

Dacă nu a intrat în jocurile politice de acum, când s-a ales o conducere interimară a Primăriei Bocșa, Cismăneanțu spune că nu a dat curs nici ofertelor primite în 2016, înainte de alegerile locale. „Eu nu am ascultat ordine de partid pentru că afectau orașul Bocșa. În 2016, organizația județeană a ales să facă o majoritate în jurul domnului Hurduzeu. A fost alegerea organizației județene. Eu nu am votat niciodată PSD. Mă bucur că nu am ascultat și am apărat interesele orașului Bocșa. Lucrurile se întorc în timp, în 2012, când s-a format acel USL.

Azi, la Bocșa, USL este în floare, cei mai mulți sunt actori noi, nevinovați, unii sunt actori vechi, care și-au dorit să plece Cișmăneamțu din primărie. Pentru că a încurcat foarte mult!”, a adăugat liderul PMP Bocșa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/