Nota 2.87 la concursul pentru postul de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px

USR anunță o mare victorie după ce a împiedicat aproape 50 de membri de partid, foarte slab pregătiți, să ocupe funcții de conducere în sistemul sanitar românesc!

„Atunci când un carnet de partid nu te ajută într-un concurs organizat corect, dacă nu te pregătești, rezultatul poate fi de numai 28,70 de puncte. Atât  a obținut candidatul care s-a prezentat pentru a obține postul de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin!”, a subliniat Daniel Toma, copreședinte USR Caraș-Severin.

publicitate ziar expresb 1000x100

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a obligat la organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de director general ale caselor județene de asigurări de sănătate, iar acum se vede rezultatul. Se vede pe cine se pregăteau partidele de la putere să numească în funcții atât de importante, mai ales acum, în plină pandemie. „Rezultate dezastruoase au fost în toată țara: doar 5 din cei 54 de candidați înscriși au reușit să promoveze proba scrisă. 21 nici măcar nu s-au prezentat. În cel mai scurt timp, va fi publicată şi procedura de scoatere la concurs a posturilor pentru  casele de asigurări de sănătate care nu au putut fi ocupate în urma concursului de joi.”, a mai spus Daniel Toma.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/