Silviu Hurduzeu: Orban își cumpără susținerea primarilor PNL cu bani de la bugetul de stat!

untitled design set 970x90 px

Președintele PSD Caraș-Severin, deputat în legislatura 2020 – 2024, Silviu Hurduzeu, taxează în termeni duri ceea ce vede o țară întreagă: Guvernul PNL, guvernul președintelui Iohannis, împarte bugetul public clientelei de partid!

„În vreme ce Orban și Barna își fură ciolanul unul altuia prin vilele de protocol ale statului, guvernul interimar al lui Iohannis perpetuează practicile ticăloase ale demisionarului premier Orban, care folosește bugetul de stat pentru a-și asigura susținerea în partid, dând bani cu nemiluita primăriilor peneliste, în timp ce administrațiile PSD nu au primit nimic sau au primit sume ridicole. Chiar și de 3.000 de lei. În fapt, românii sunt în continuare pedepsiți pentru că la alegerile locale au votat cu PSD”, a comentat Hurduzeu.

Liderul social-democrat din Caraș-Severin a anunțat că PSD a decis atacarea în contencios administrativ a acestei hotărâri de guvern prin care au fost repartizate sume unităților administrativ teritoriale din Fondul de rezervă. „În paralel se va depune plângere penală pe numele miniștrilor și a celor care au redactat și avizat această HG. Campania electorală s-a încheiat, nu mai există români buni și români răi, în funcție de ce au votat. Toți trebuie sprijiniți!”, a mai spus parlamentarul cărășean.

Guvernul României a trimis în Caraș-Severin bani doar Consiliului Județean și primăriilor conduse de liberali. Excepție fac doar trei localități cu edili PSD. Cu Carnet PSD, dar cu convingeri liberale!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/