PMP rămâne a treia forță politică în Caraș-Severin! Lupta continuă!

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, a ratat inexplicabil prezența în Parlament după ce obținuse un scor extraordinar la alegerile locale, dar asta nu înseamnă că va coborî din scena politică. Dimpotrivă, va sancționa din plenul Consiliului Județean orice derapaj al actualei puteri!

„Cine sunt cei care astăzi își dispută funcții în Parlament, se întreabă Popovici și tot el spune că sunt reprezentanții unor partide care pretind că vor binele românilor. Care spun că vor dreptate, vor corectitudine. „De fapt, sunt aceleași partide care nu au fost de acord ca voturile din 6 decembrie să fie renumărate, așa cum au solicitat reprezentanții Partidului Mișcarea Populară. La nivel național au existat 1.090 de contestații transmise de PMP către BEC și către birourile electorale județene. Acceptate de magistrați, respinse de «corecții» politicieni! Câtă disperare ca Partidul Mișcarea Populară să nu facă pragul electoral! Câtă lașitate! La nivelul județului Caraș-Severin s-au descoperit nereguli în 28 de secții de votare! Dar dacă ne referim la județul nostru, PMP rămâne a treia forță politică: 99 de consilieri locali, 4 consilieri județeni, 4 primari și 5 viceprimari. La nivel național, PMP își susține în continuare principiile prin cei 49 de primari, peste 2700 de consilieri locali și 74 de consilieri județeni”, a reacționat liderul județean PMP la prima ieșire după alegerile parlamentare.

Timpul va dovedi cine sunt cei care astăzi se bat pe ciolan, mai spune politicianul cărășean. Astăzi există însă și o certitudine: Singurii care vor suferi vor fi românii! Cei ajunși în Parlament își vor vedea în continuare de propriile interese. „PMP nu dispare, chiar dacă toate partidele s-au aliat împotriva noastră. Proiectele propuse pentru cărășeni, pentru români, vor fi susținute în continuare. Partidul Mișcarea Populară va fi aproape de oameni, așa cum a fost întotdeauna”, dă asigurări Ionuț Popovici.