Hurduzeu: Nu ne așteptam ca Dunărea să creeze probleme!

La începutul acestei săptămâni autoritățile județene s-au pregătit pentru viitură, dar oficialii județului erau optimiști față de ceea ce se anunța că va veni.

În urma vremii ploioase ce a ținut săptămâni la rând, Dunărea a făcut ravagii în Germania, cu pășuni și case inundate, și se aștepta să aducă aceleași probleme în județul Caraș-Severin. Astfel, viitura anunțată a mobilizat toate autoritățile avizate din județ, pentru a întâmpina orice problemă neprevăzută. Cu toate acestea, Dunărea nu a tulburat malurile și nu a creat nicio problemă pe aria județului.

CITEȘTE ȘI: VEZI CUM S-AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE PENTRU VIITURĂ!

1000x200 dacus 02

După ce problema așteptată s-a dovedit a fi alarmă falsă, prefectul județului Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a declarat că îngrijorarea de fapt nu a fost atât de mare cum s-a anunțat. „Debitul Dunării este în scădere, însă nici nu ne așteptam să creeze mari probleme”, a precizat acesta. Odată depășită situația limită, rămasă, din fericire, la stadiul de anunțată, atenția oficialităților se îndreaptă spre celelalte probleme ce urmează, cauzate de data aceasta de temperaturile ridicate ce vor veni. „Vor urma coduri de caniculă și doresc să se verifice dacă sunt respectate condițiile de muncă în astfel de condiții și dacă se vor lua toate măsurile necesare ca elevii de la bacalaureat să desfășoare probele scrise în cele mai bune condiții”, a mai adăugat prefectul județului.

publicitate si promovare online banner maxagro