Silviu Hurduzeu, mesaj pentru electoratul din Moldova Nouă şi Clisura Dunării: „Rămâneţi alături de noi pentru că şi noi am fost şi vom rămâne alături de dumneavoastră!”

Prezent la Moldova Nouă pentru a-i susține pe candidații alianței Pro Caraș-Severin din întreaga zonă a Clisurii Dunării în vederea obținerii șefiei cât mai multor UAT-uri, liderul PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, le-a explicat celor prezenți la întrunire de ce Stânga unită merită să obțină victoria în județ, acesta aducând ca argumente atât lipsa de fair-play a PNL-ului, cât mai ales nepăsarea actualei puteri în a le oferi tuturor cetățenilor condiții decente de trai.

„Suntem aici pentru a vorbi despre «minunata guvernare de Dreapta», guvernare care nu are bani să mărească pensiile, deși există o lege adoptată în Parlament, dar are bani pentru alegeri, atât pentru cele din 27 septembrie, cât și pentru cele din 6 decembrie. Nu are bani să dubleze alocațiile, așa cum, la fel există, o lege în Parlament, dar are bani pentru alegeri. Cu toate acestea, au venit și vor veni în fața dumneavoastră doar cu minciuni și acuze. Toate campania, la nivelul județului Caraș-Severin, este axată doar de acuze. Nimeni nu discută despre ce vrea să facă pentru dumneavoastră!”, a subliniat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

În plus, Silviu Hurduzeu a mai vrut să atragă atenția, dincolo de „minciuni și acuze”, asupra faptului că liberalilor li se potrivește mănușă jocul murdar în cadrul competițiilor electorale, acesta dând ca exemplu nenumăratele tentative și practicile mizere la care s-a apelat pentru a-l scoate pe Adrian Torma, primarul în exercițiu al orașului Moldova Nouă, din competiția pentru câștigarea unui nou mandat:

„La Moldova Nouă, mai mult decât oriunde, ați văzut că s-a-ncercat scoaterea candidatului nostru din cursă. Sigur, pentru că știau că, la vot, vor pierde și atunci au ales varianta cea mai simplă: mai bine să nu candideze Torma. Doar așa puteau să-l bată pe Torma, interzicându-i să candideze. Până la urmă, instanța a făcut dreptate și Adrian Torma este pe buletinul de vot la alegerile din 27 septembrie. Aș vrea să închei acest discurs spunându-vă un singur lucru: rămâneți alături de noi pentru că și noi am fost și vom rămâne alături de dumneavoastră!”.

(E)