Romeo Dunca, despre candidatul PNL la Primăria Moldova Nouă: „Sunt convins că aveţi un primar. Scăpaţi-vă de păpuşari”

Prezent în orașul de la malul Dunării, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, dar și alături de europarlamentarul Rareș Bogdan, candidatul PNL pentru cel mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin, Romeo Dunca, are încredere că trendul liberal din 2016 privind câștigarea Primăriei Moldova Nouă poate avea aplicabilitate și în 2020.

În prezența candidaților Partidului Național Liberal înscriși în cursa electorală din 27 septembrie pentru a conduce destinele comunelor din Clisura Dunării, omul de afaceri Romeo Dunca le-a transmis tuturor celor prezenți, weekendul trecut, pe faleza Dunării, că orașul Moldova Nouă poate reînvia sub cârma fostului primar, Ion Chisăliță, asta în ciuda faptului că adversarii politici au căutat să-l trimită pe fostul lider al urbei „la băi”, dată fiind opţiunea liberalilor, aceea de a alege un candidat la pensie în detrimentul unui om tânăr, care să lupte cu toate forțele pentru un viitor mai bun.

„Am rămas cu întrebarea: este așa cum spune domnul Torma, adică domnul Chisăliță – un om în vârstă care poate la prânz merge să se culce acasă? După tonul pe care l-am văzut astăzi, nu cred. Eu cred că este un om care are ceva de spus. Dacă a avut puterea să vă transmită mesajul acesta, care mie mi-a ridicat părul pe mână, se înțelege că și eu acum sunt convins că aveți un primar. Scăpați-vă păpușari și mergeți pe mâna acestui primar.”, a explicat Romeo Dunca.(E)