Silviu Hurduzeu: „Luptăm în continuare ca Adi Torma și PSD să poată candida la Moldova Nouă”

Scandalul de la Moldova Nouă privind respingerea de către instanță a candidaturii lui Adrian Torma nu este încă încheiat, deși unii adversari politici s-au grăbit să deschidă sticlele cu șampanie. Conducerea PSD Caraș-Severin spune că va apela la toate căile de atac permise de lege.

Președintele organizației județene, Silviu Hurduzeu, spune că nu este normal ca această cauză să se rezolve în instanță. „Luptăm în continuare ca Adi Torma și PSD să poată candida la Moldova Nouă și considerăm că nu este deloc corect ca învingătorii din alegeri să fie stabiliți în sălile de judecată sau prin actele administrative. Câștigătorii trebuie stabiliți în mod democratic, la urne. Este un drept fundamental al oricărui cetățean care nu are interdicții de a fi ales sau de a alege, iar Adi Torma nu are aceste interdicții. Repet, utilizăm toate căile legale de atac”, ne-a mărturisit președintele Hurduzeu.

Astăzi, începând cu ora 17.00, Adrian Torma va fi prezent în redacția Express de Banat, într-un dialog live cu Dani Stanciu.

CITEȘTE ȘI: Tensiune maximă la Primăria Moldova Nouă până la miezul nopții! Va mai candida sau nu Adrian Torma pentru încă un mandat?