Silviu Hurduzeu îl apostrofează pe Nelu Popa: să folosească un limbaj decent!

Săptămâna trecută primarul Reșiței declara că în urma unei vizite incognito făcute împreună cu prietenul său Romeo Dunca, desemnat candidat la alegerile pentru șefia Consiliului Județean, a găsit la deponeul de gunoi din Lupac o situație care ar explica de ce acea investiție nu se mai termină.

În stilul său vulcanic, Ioan Popa a spus atunci: „La deponeu erau niște amărâți care încercau să facă un alt bazin în locul fostului bazin de levigat (n.r. apa murdară rezultată din procesul de tratare al deșeurilor). Nimeni nu știe ce se întâmplă acolo. Fac un alt bazin identic cu ăla. Cred că sunt cretini și îmi asum cuvântul”.

CITEȘTE ȘI: Primarul Popa despre ce se întâmplă la deponeul de la Lupac: „Cred că sunt cretini și îmi asum cuvântul”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a replicat după ședința extraordinară de luni, 9 martie, lăsând să se înțeleagă că liberalii au intrat deja în campania electorală, acest lucru nu ar trebui însă să-i scutească de un discurs decent.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Domnul primar nu s-a dus singur la deponeul de la Lupac, iar dacă așa înțelege să-i facă campanie colegului de partid, este treaba sa. O să-i fac o propunere publică, una ce ține de fair-play. Pentru că sunt convins că în perioada următoare se vor mai repeta astfel de lucruri, singura mea dorință ar fi ca tonul să fie puțin mai civilizat. Este ușor să folosești invective, căci nu cred că meritau așa ceva acei oameni la care se referea domnul primar. Ca atare, fac apel la o campanie electorală mai civilizată, dacă aceasta a început în mod neoficial.”, a declarat Hurduzeu.

Reamintim că Romeo Dunca și Silviu Hurduzeu s-ar putea confrunta în disputa electorală pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, unul din partea PNL, celălalt susținut de PSD.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/