Silviu Hurduzeu, despre europarlamentare!

Prefectul județului Caraș-Severin a organizat astăzi o conferință de presă în care s-a declarat mulțumit de modul în care autoritățile județene s-au mobilizat, astfel ca alegerile europarlamentare să se desfășoare fără incidente.

Alegerile europarlamentare de ieri au fost așteptate în alertă atât de peste o mie de angajați MAI, cât și de zeci de reprezentanți ai Biroului Electoral Județean și ai Instituției Prefectului. Astfel, după o campanie electorală derulată civilizat și fără abateri de la prevederile legale, și ziua dedicată votului s-a derulat fără incidente grave.

Apreciez modul civilizat în care s-a desfășurat întreaga campanie electorală și mai ales ziua de ieri. Nu au fost momente neplăcute, nu au fost situații neprevăzute nici pe durata campaniei electorale, nici pe parcursul zilei de ieri. Aș vrea din acest motiv să le mulțumesc și angajaților MAI care au asigurat pe tot parcursul acestei perioade siguranța desfășurării alegerilor în județul Caraș-Severin. Le mulțumesc și celor care au făcut ca acest proces electoral să se desfășoare în totală legalitate. Este vorba despre reprezentanții Biroului Electoral Județean alături de colegii mei de la Instituția Prefectului”, a explicat Silviu Hurduzeu, prefectul județului Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Mai mult decât atât, Instituția Prefectului a ținut să mulțumească în special cărășenilor care și-au exercitat ieri dreptul la vot și au decis să își spună cuvântul cu privire la numele care urmează să îi reprezinte în Parlamentul European. Chiar dacă listele cu prezența la vot de la nivelul secțiilor de votare au evidențiat un absentism destul de ridicat, procentele sunt îmbucurătoare. Comparativ cu alegerile europarlamentare din anul 2009, atunci când prezența la vot a fost de 31 la sută, în 2014 s-a înregistrat o creștere cu două procente, cu o prezență la urne de 33 la sută.

Aș vrea să le mulțumesc cetățenilor din Caraș-Severin care s-au prezentat la vot în cursul zilei de ieri. Pe o statistică comparată cu alegerile parlamentare din 2009, s-a constatat o creștere cu 2 procente. De altfel, s-a înregistrat la nivel de județ o prezență mai mare și decât media la nivel național”, a mai explicat Silviu Hurduzeu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200

Comments

  1. gigi says:

    As vrea sa aud ce are de spus frunzalatasilunga despre rezultatul alegerilor ca e vicele pnl-ului.Sa faca alianta cu base? Ma-ndoiesc! Se-ndreapta catre psd?Sa-l vad cu toata sleahta de primari portocalii, galbejiti dupa aceea si acum, ce?! Se-nrosesc ..de ciuda, eventual.Asta am impotriva lui ponta si va pierde in toamana daca nu stie sa spuna STOP, aici nu se vine ca nu suntem curcubeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/