Silviu Hurduzeu, croit să reorganizeze filiala PSD Gârnic

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Reorganizate din temelii – așa vor arăta filialele PSD cu probleme din Caraș-Severin înaintea alegerilor locale. Pe lista organizațiilor în cadrul cărora va fi desemnată o nouă conducere se regăsește și organizația PSD Gârnic, asta după ce edilul Nicolae Tismănariu a hotărât să facă politica oamenilor din comună, nu pe cea a județului.

În urma clinciurilor cu fosta conducere a social-democraților cărășeni (noiembrie 2019), primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu, a hotărât să facă un pas în spate, acesta renunțând la șefia filialei locale PSD. Cum lupta pentru scaunul de edil-şef se apropie cu pași repezi, liderul interimar al PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, e gata să restabilească ordinea în cadrul bucătăriei interne a formaţiunii politice din care face parte, alegerile pentru desemnarea conducerii urmând să aibă loc nu doar în cadrul organizației social-democrate din Gârnic, ci și în cadrul altor filiale din județ.

„Situația organizaţiei PSD Gârnic nu este caz singular, ceea ce-nseamnă că pe tot parcursul lunii iulie vor fi organizate alegeri pentru desemnarea președinților de filiale, acolo unde este cazul. Oricum, vom intra în alegeri cu organizații constituite în toate localitățile.”, a ținut să precizeze președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și lider interimar al filialei județene PSD, Silviu Hurduzeu.

Referitor la relația cu șeful administrației publice locale din Gârnic, Hurduzeu a dat de înțeles că lucrurile decurg cât se poate de normal. Mai mult decât atât, Nicolae Tismănariu l-a asigurat pe noul său președinte că va lupta pentru încă un mandat la șefia instituției pe care actualmente o conduce, tot din partea Partidului Social Democrat.

„Am o relație bună cu primarul Nicolae Tismănariu, însă nu doar cu acesta, ci cu toți primarii PSD în funcție. În plus, în cadrul întrunirii de la Moldova Nouă, acesta m-a asigurat că va candida pentru încă un mandat, tot din partea PSD.”, a mai adăugat Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/