Siguranță și respect înainte de toate. Casa Auto Timișoara alături de parteneri

Criza generată de Covid 19 reprezintă pentru mulți adevăratul „drive test” al responsabilității și respectului față de clienți și propriul business.

Unul dintre cele mai puternice centre autorizate de vânzări mașini din vestul țării pentru mărcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford si Hyundai, tratează cât se poate de serios problemele apărute în plină criză. Principala măsură de siguranță pe care cei de la Casa Auto Timișoara au implementat-o imediat a fost cea a dezinfecției tuturor mașinilor care intră în ateliere service ale reprezentanței.

Suntem responsabili. Dezinfecție cu Ozon a tuturor autovehiculelor care intră în service.

La atelierele Casei Auto Timișoara, se asigură dezinfecția fiecărui autovehicul, iar operațiunea nu durează mai mult de 30 de minute pentru un autoturism și se realizează la fiecare intrare în atelier. Dezinfecția mașinilor se realizează cu aparatură destinată acestui scop, cu emisie de ozon, „fiind cea mai bună igienizare posibilă în asemenea condiții şi care totodată nu interacționează în mod distructiv cu materialele din interiorul autovehiculului. Acest lucru ne protejează pe noi angajații, dar în special pe dumneavoastră, conducători ai mașinii. Procedura înlătură posibilitatea infectării autovehiculului prin interacțiunea cu personalul atelierului și ne asigură și pe noi că păstrăm un mediu de lucru sănătos, în continuare.”, spun reprezentanții companiei.

La solicitarea clientului se poate relua procedura şi la ieșirea din atelier, clientul fiind singura persoană care mai interacționează după aceea cu autovehiculul. De asemenea specialiștii de la Casa Auto Timișoara recomandă ca odată cu această procedură, să se facă și înlocuirea filtrului de polen, în acest fel asigurându-se  protecția maximă.

Toți cei care doresc informații suplimentare despre serviciile și promoțiile din această perioadă, ale Casei Auto Timișoara sunt rugați să contacteze următoarele numere de telefon:

-Vânzări Auto – 0741 333 852
-Service Mercedes-Benz – 0749 274 335
-Service Ford – 0741 333 859
-Service Mitsubishi, Hyundai – 0741 011 513
-Bosch Car Service – 0741 011 513
-Daune – 0741 333 851