Siguranță rutieră în Timiș, de 15 milioane de lei

drum judetean

Consiliul Județean Timiș caută o firmă care să întrețină drumurile județene din punct de vedere a siguranței rutiere. A fost lansată licitația.

Potrivit seap.ro, licitația pornește de aproape 15,5 milioane de lei. Firma ca va câștiga contractul va trebui să livreze și să amplaseze marcaje rutiere, indicatoare, accesorii (lămpi, oglinci, structuri de susținere tip consolă), stâlpi, borne kilometrice sau parapete rutiere.

De asemenea, firma va avea în atribuții și reviziile stării elementelor de siguranță a circulației. Companiile se pot înscrie la licitație până în 22 august. Contractul va avea o durată de 4 ani.

Tehnologie airless pentru marcaje

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Potrivit caietului de sarcini, pentru marcajele rutiere se vor folosi două tehnici. Tehnologia airless, adică sub presiune înaltă, este una din opțiuni. Astfel, se obține o demarcație mult mai precisă între zona de asfalt adiacentă și linia de marcaj aplicată pe calea de rulare mai rezistentă. Dacă se folosește această tehnologie, marcajele rutiere ar trebui să aibă viață mai lungă.

A doua tehnlogie este cea cu aer comprimat. Aceasta folosește mașina de marcaj și, la fel ca precedenta, vopseaua de pe drumuri ar trebui să reziste mult timp și să fie rezistentă la apă.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/