Siguranța bocșenilor, pe primul loc pentru Poliția Locală! Răufăcătorii nu vor avea liniște nici noaptea!

politia locala la primarie bocsa
explo 1000x200

Cu siguranța cetățenilor nu-i de joacă, așa că Poliția Locală din Bocșa stă cu ochii pe oraș 24 de ore din 24 prin camerele de supraveghere centralizate în dispecerat și intervine imediat unde apar probleme. În plus, din luna octombrie, polițiștii locali vor patrula și noaptea.

100 de camere video noi, amplasate în diverse zone ale orașului, sunt monitorizate în permanență de polițiștii locali din dispeceratul inaugurat luna aceasta. De altfel, Poliția Locală a anunțat deja câteva episoade în care bocșenii au fost prinși în fapt cu ajutorul camerelor video.

CITEȘTE ȘI: Bocșenii, prinși în fapt! Cum știu unii să păstreze curățenia

expresb 1000x100

„Începând cu 1 septembrie funcționează un dispecerat la Bocșa în care 24/24 sunt operatori, polițiști locali, care urmăresc pe cele 100 de camere din oraș toate zonele, și ziua, și noaptea. În dispecerat avem și sistem de înregistrare și în condiții legale punem imaginile la dispoziția Poliției Române sau a altor instituții dacă se semnalează diverse probleme sau infracțiuni pe raza orașului. Vrem să continuăm anul viitor să extindem rețeaua de camere, avem camere performante care bat până la 80 de metri liniari, văd și ziua, și noapte. Siguranța a fost una dintre promisiunile pe care am făcut-o bocșenilor, pe lângă investițiile în educație.”, explică primarul Mirel Pascu.

În plus, în ședințele de Consiliu Local aleșii au cerut ca polițiștii locali să fie și mai vizibili în comunitate. Așa că, din luna octombrie, Bocșa va avea patrule ale Poliției Locale pe străzi atât în schimbul II, cât și pe timpul nopții, alături de Poliția Română, pentru a preîntâmpina și a descuraja infracțiunile pe raza orașului.

banner 1000 x 100 hd